Президент Володимир Зеленський взяв участь у запуску платформи і назвав інструменти сприяння розвитку економіки України.

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у запуску нової економічної платформи "Зроблено в Україні". Про це в понеділок, 26 лютого, повідомила пресслужба президента.

"Під час форуму Зроблено в Україні оголосив про старт нашої нової економічної платформи, а отже, нової економічної політики. Ми вже зробили значні речі для модернізації та спрощення роботи державних інституцій, щоб інституції сприяли ефективності нашої економіки. Зараз маємо додати ще інструментів", - сказав Зеленський.

Президент назвав і описав інструменти сприяння розвитку економіки України.

"Перше: платформа "Зроблено в Україні" має стати майданчиком для постійного прямого діалогу держави та підприємців. Друге: ми повинні зробити все можливе, щоб якнайбільше українських підприємств змогли зберегти та масштабувати свою роботу. Я доручив Кабінету Міністрів України розробити кілька практичних кроків. І третє: маємо узгодити абсолютно сучасний моральний договір між суспільством та бізнесом, між державою та бізнесом", - додав президент.