На відео чітко видно, що люди абсолютно не були готові до атаки. Вони перебували на робочих місцях та займалися своїми справами.

У соцмережах опублікували нове відео моменту російського удару по гіпермаркету Епіцентр у Харкові. Кадри були зняті зсередини магазину. Про це стало відомо у неділю, 26 травня.

Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов написав у Facebook, що відео вивчають слідчі поліції.

"Чітко видно, що люди абсолютно не були готові до такої атаки, перебували на робочих місцях та займалися своїми справами. Нині вивчаємо кожну хвилину записів з камер", – заявив він.

Болвінов зазначив, що тіла семи жертв, яких розшукують родичі та колеги, поки не вдалося виявити. Вони вважаються зниклими безвісти. Так само, як і ті люди, останки яких вже знайшли, але ще йде робота з ДНК.

"Важливо! Звертаюся до кожного, хто зараз шукає своїх близьких. Здавайте зразки ДНК – наразі це єдиний спосіб встановити особи тих, кого вже відшукали та ще знайдуть на місці удару. Повідомляйте про зникнення людей, які могли знаходитись в Епіцентрі", – наголосив він.