Російські воєнні злочинці атакували кілька українських міст. Окрім столиці, "прильоти" зафіксували в Харкові, Миколаєві, Дрогобичі.

Росія масовано атакувала Україну ракетами, перед цим випустивши "шахеди". Під ударом опинився Київ, Харків, Миколаїв та західні регіони.

Київ

Під час повітряної тривоги працювала ППО, було збито над столицею та в районі близько 20 ракет Х-101/Х-555/Х-55, які заходили на Київ кількома хвилями з різних напрямків.

Але є й наслідки через падіння уламків у Дніпровському, Деснянському та Голосіївському районах.

Харків

Обстріл ракетами С-300 почався з 6:00 год, зафіксовані влучання у Слобідському районі. Ворог завдав щонайменше чотирьох ударів.

Є пошкодження нежитлової інфраструктури. Отримала легкі поранення 52-річна жінка.

Миколаїв

Росіяни атакували місто "шахедами" і ракетами. Пошкоджено житловий приватний сектор (близько 40 будинків) та об'єкт інфраструктури (є влучання в будівлю й виникла пожежа технічної споруди). Вибуховою хвилею пошкоджено будинки, через важкі поранення помер чоловік, ще кілька людей постраждали. В місті є пошкодження газових і водопровідних мереж.

Дрогобич

Зафіксовані влучання в промисловий об'єкт у Дрогобичі. Там - часткове руйнування будівлі. На площі близько 300 метрів квадратних триває пожежа. На місці працюють вогнеборці.

Інформації про постраждалих чи загиблих поки що нема.