Через потужні зливи дороги на Львівщині розмило водою, пошкоджені також труби водопостачання, пішохідні доріжки та комунікаційний міст, повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький, передає УНН.

Дорога Східниця – Верхнє Синьовидне: на цьому маршруті багато місць підмивів, руйнування асфальтобетонного покриття, пошкодження водостічних труб, пішохідних доріжок та габіонних підпірних стінок. Також спостерігається часткове пошкодження мосту в селах Підгородці та Урич.

На автомобільній дорозі Турка – Східниця у селі Рибник відбувся зсув ґрунту зі зруйнованням габіонної підпірної стінки, що ускладнює рух на цьому ділянці дороги.
Рух з селища Східниця до села Новий Кропивник наразі неможливий через руйнування комунального мосту через річку

Східничанка. Місцевим жителям рекомендується скористатись об'їздом через село Залокоть.

Дорога з села Новий Кропивник до села Перепростиня наразі непроїзна через вимивання частини гравійного шляху внаслідок негоди.

Внаслідок потужних злив на Львівщині постраждали два райони області – Дрогобицький і Стрийський. Зокрема, у Дрогобицькому районі у селищі Східниця сталося розтікання річки Східничанка. Рівень води піднявся на 1,5 м. По всій протяжності річки розмиті береги. У населених пунтах черех не году мешканці тимчасово залишились без електро- та газопостачання.