Протягом минулої доби, 14 лютого, російські військові обстріляли цивільну інфраструктуру у районі 12 населених пунктів Запорізької області, повідомляє Запорізька ОВА у середу, 15 лютого, у Telegram, пише УНН.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Гуляйполе, Темирівка, Чарівне, Гуляйпільське, Оріхів, Новоданилівка, Мала Токмачка, Білогір'я, Малинівка, Червоне, Кам'янське, Степове.

Надійшло 19 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

На Запорізькому напрямку, за даними ОВА, протягом минулої доби ворог здійснив 103 обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Протягом доби ворог завдав 2 ракетних удари по цивільній інфраструктурі на Донеччині та 3 авіаційних удари. Окрім того, зафіксовано 68 ворожих обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об'єктах Херсонської та Миколаївської областей.