У вівторок, 28 березня, генерація електроенергії в Україні продовжує повністю забезпечувати потреби споживачів. На Житомирщині можливі обмеження електропостачання, на заході України аварійні відключення через негоду. Про це повідомляє Міненерго, пише УНН.

За словами міністра енергетики України Германа Галущенка, "генерація має необхідні обсяги потужності для повного забезпечення потреб споживачів електроенергії по всій країні".

"На Житомирщині можливі обмеження електропостачання через ремонти мережевої інфраструктури. У західних областях України через погіршення погодних умов та сильний вітер є пошкодження електромереж і, як наслідок, - аварійні відключення споживачів. Ремонтні бригади вже працюють і поступово відновлюватимуть електропостачання", - вказали у міністерстві.

Тривають відновлювальні роботи у прифронтових районах Донецької, Херсонської та Харківської областей, які постраждали під час російських обстрілів останніми днями.

Нагадаємо

У Закарпатській області у ніч на 28 березня розгулялася негода - вітер повалив дерева, пошкодив дах та залишив без світла кілька населених пунктів регіону.