У суботу, 10 лютого, в Карпатах і на Закарпатті йтиме сильний дощ, у північно-східних областях, уночі й на Черкащині, Київщині та Житомирщині - сніг із дощем, на півдні країни - без опадів.

У вихідні на території України прогнозують дощ, мокрий сніг і ожеледицю. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За прогнозами синоптиків, у суботу, 10 лютого, в Карпатах і на Закарпатті йтиме сильний дощ, у північно-східних областях, уночі й на Черкащині, Київщині та Житомирщині - сніг із дощем, на півдні країни - без опадів.

На дорогах України очікується ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу.

Температура повітря вночі в північній, східній частинах країни, на Полтавщині та Черкащині від 2° тепла до 3° морозу (в Сумській і Чернігівській областях 3-8° морозу), на решті території 3-8° тепла; вдень у північно-східних областях близько 0°, у Київській та Житомирській областях 1-6° тепла, на решті території 7-12°, у Закарпатській, на півдні Одещини та в Криму до 16° тепла.

У Києві 10 лютого прогнозують мокрий сніг і дощ, а також ожеледицю. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

У неділю, 11 лютого, вночі в північних і східних областях - дощі, подекуди з мокрим снігом, а в решті регіонів прогнозують погоду без опадів. У північній частині країни - на дорогах ожеледиця. Вітер 7-12 м/с.

Температура повітря вночі - 2-7° тепла; вдень 7-12° тепла, на півдні й подекуди на заході - 12-17°; у північно-східних областях уночі близько 0°, вдень - 3-8° тепла.

У Києві 11 лютого вночі- незначний дощ, удень - без істотних опадів. Вітер 7-12 м/с. Температура повітря - вночі 3-5°, вдень - 7-9° тепла.