Мова йде про пристрої військового призначення високої якості, які здатні витримати складні умови експлуатації.

Компанія Метінвест передала бригаді спеціального призначення Азов  Національної гвардії України велику партію техніки, необхідної для ефективного знищення ворогів на фронті. Про це повідомила пресслужба компанії у суботу, 19 серпня.

Це вісім пікапів, 30 автономних зарядних станцій EcoFlow, 30 "старлінків", 5 лазерних далекомірів та 10 біноклів.

"На підході також 100 тепловізорів Арчер військового призначення, та 5 тепловізійних прицілів Арчер: їх очікують вже найближчим часом. Вартість техніки – близько 40 мільйонів гривень, передала її компанія Метінвест в рамках мілітарної ініціативи Ріната Ахметова Сталевий фронт", – йдеться у повідомленні.

Вказано, що тепловізори та тепловізійні приціли, які отримають бійці – високої якості і є пристроями військового призначення. Вони здатні витримати складні умови експлуатації, працюють у холод та в спеку, та мають високу волого- та ударостійкість.

"Приціли витримують великі навантаження, вони є дуже точними і вважаються одними з найкращих у світі. Вони є на озброєнні багатьох армій світу. А ще на передку дуже потрібен зв’язок, адже передавальні антени. Тому передаємо також партію старлінків", – сказав керівник Проєктного офісу Метінвесту Олександр Водовіз.