У 2023 році фінансування програми Тихий вечір з Оленою Кравець становить 27,5 млн грн замість 32,8 млн грн, запланованих на початку року.

Актриса і ведуча Олена Кравець прокоментувала скандал навколо фінансування програми Тихий вечір, яка виходить на телеканалі Дім. Про це вона написала в Instagram.

Зокрема, нещодавно стало відомо, що з державного бюджету України на виробництво цього шоу виділили понад 27 млн грн, а не 32,8 млн грн, як планувалося спочатку. Це сталося через скорочення кількості серій.

Тож шоувумен наголосила, що програма не буде виходити в ефір у 2024 році. При цьому вона підкреслила, що не несе відповідальності за розподіл коштів і фінансування жодного з проєктів каналу.

"Кошти, про які йдеться, були виділені каналу на зйомки програми у 2023 році. В 2024-му програма не виходитиме. Через те, що канал звітував на сайті Прозорро про фінальний кошторис, який зменшився, відбувся новий інформаційний прояв і привід для маніпуляцій з цією новиною. Я є лише обличчям і ведучою програми. Я працюю за зарплатню, з якої сплачую податки і не відповідаю за розподілення коштів та фінансування будь-яких проєктів каналу… За цей рік у нас в гостях були військові, волонтери, культурні діячі, політики, герої цієї війни- всі, хто зараз стоїть на варті життя країни та кожного з нас. Слухати їх, розповідати їхні історії було честю для мене, а вони якось залюбки приходили в Тихий вечір та ділилися своєю внутрішньою силою та теплом... Будь ласка, думайте і перевіряйте інформацію. Мені приховувати нема що, тому я не боюсь цієї зливи і буду надалі жити своє життя і робити те, у що вірю і що потрібно людям", - написала Кравець.