Голова Одеської ОВА Олег Кіпер розглядає звільнення всіх керівників районних військових адміністрацій регіону, передає УНН із посиланням на пресслужбу чиновника.

Так, сьогодні в мережі з’явився документ за підписом Кіпера, в якому останній звертається до Офісу Президента з проханням звільнити Юрія Крука з посади голови Одеської райдержадміністрації.

«Відповідно до Указу Президента України від 4 серпня 2006 року №675/2006 «Про підготовку пропозицій та попередній розгляд кандидатур для призначення на посади та звільнення з посад керівників місцевих державних адміністрацій» обласна державна (військова) адміністрація вносить пропозицію щодо звільнення КРУКА Юрія Юрійовича з посади голови Одеської районної державної адміністрації Одеської області згідно з поданою заявою», - йдеться у документі.

Коментуючи цей документ, у прес-службі голови ОВА зазначили, що посади можуть втратити усі районні керівники.

«Очільник Одеської ОВА дійсно розглядає питання щодо звільнення всіх голів районних військових адміністрацій, в тому числі і Юрія Крука. Але нині всі поки лишаються на своїх посадах. Олег Кіпер вивчає їх роботу», - повідомили в прес-службі Кіпера.