Кабріолет J12 вирізняється витонченим дизайном із плавними лініями кузова та великою кількістю хрому. Салон оздоблений дорогими шкірою й деревом.

У США на аукціон Gooding&Company виставили раритетний Hispano-Suiza J12 1936 року. За кабріолет хочуть виручити від 2,5 до 3,5 мільйона доларів. Про це йдеться на сайті аукціонного дому.

У світі випущено лише 120 розкішних Hispano-Suiza J12. І лише 10 з них отримали елегантний кузов кабріолет, створений дизайнером українського походження Жаком Савчиком, який виїхав у Францію з України із батьками в дитинстві наприкінці XIX століття. 1905 року 25-річний Савчик, змінивши ім'я та прізвище на французький манер, заснував в одному з передмість Парижа кузовне ательє.

Так, він створював кузови ексклюзивного дизайну за індивідуальними замовленнями, працюючи із розкішними моделями Mercedes-Benz, Bentley, Rolls-Royce, Delahaye, Talbot-Lago, Pegaso та з Hispano-Suiza.

У Hispano-Suiza J12 величезний 11,3-літровий V12 потужністю 250 к. с. і 3-ступінчастою механічною КПП. Максимальна швидкість - 150 км/год.