"Не имеющее аналогов" російське ППО більше не дає відчуття спокою і захищеності росіянам, а зокрема жителям російської столиці, адже не справляється зі своїми основними функціями, зауважив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону, передає УНН.

"Ми традиційно бачимо, що у москві "щось відбувається", це не може не тішити. Вони відчували себе у безпеці, начебто москва, тилові регіони. Але війна торкається безпосередньо і кожного росіянина. З "російського ППО" вже виникають меми. Будемо дивитись далі, як росія буде реагувати на ці речі. «Не імєющєє аналогов» російське ППО не може справитись з тим, що туди літає", – зазначив речник командування Повітряних сил України.

Нагадаємо

Вночі у підмосков'ї біля аеропорту домодєдово пролунали вибухи. У мнс рф заявили, що у домодєдово горить автосервіс. У пресслужбі відомства повідомили,що пожежа у автосервісі поширилась на площу у 1 тисячу квадратних метрів. Повідомлялось, що два безпілотники нібито збили на підльоті до москви.

Вочора вночі мешканці російського владивостока повідомляли про вибух, який стався біля військово-морської бази. Проте, у пресслужбі східного військового округу заявили, що всі вибухи, які чули люди, були пов'язані із навчанням корвету "Гучний".