Угорська залізниця у суботу скасувала поїзди з Дебрецена до Мукачева, з Мукачева до Будапешта і з Захоні до Чопа через "великий пасажиропотік". Це не перший випадок цього місяця, зауважили в АТ "Укрзалізниця", передає УНН.

"Угорська залізниця щойно повідомила, що сьогодні поїзди №6284 з Дебрецена до Мукачева, №33 з Мукачева до Будапешта і №6285 з Захоні до Чопа не курсуватимуть через "великий пасажиропотік та тривалий прикордонний контроль". Це вже не перший подібний випадок цього місяця", - йдеться в повідомленні.

В УЗ відмітили, що цей маршрут обслуговує угорська компанія MAV START, і принесли вибачення пасажирам, які очікують на ці рейси у Мукачево, Чопі та на території Угорщини.

"Пройшовши весну 2022-го, ми не звикли до скасування рейсів через велику кількість пасажирів і цінуємо репутацію залізниці в цілому як прогнозованого та найбільш надійного транспорту, тож використовуватимемо всі офіційні канали з вимогою до угорських колег налагодити безперебійний рух для наших пасажирів", - наголосила українська компанія.