Професійний астролог Ксенія Базиленко спеціально для читачів УНН склала гороскоп на тиждень 20 - 26 лютого. Дізнайтеся кому пощастить у коханні, а кому у фінансах.

ОВЕН

Весь тиждень ви будете заряджені оптимізмом і гарним настроєм, що допоможе зробити ваше оточення щасливішим. Тиждень так само принесе вам багато цікавих зустрічей, можливо поїздки за кордон. Не будьте занадто відверті. Будьте обережні у фінансовій сфері, зараз не найкращий час для інвестицій. Друга половина тижня неймовірно вдала в коханні, і на вас чекають прекрасні романтичні зустрічі, доленосні знайомства. Не пропустіть свій шанс.

ТЕЛЕЦЬ

Протягом усього тижня ви будете відчувати ментальну напругу. Постарайтеся не перезавантажувати себе інформацією. Уникайте конфліктів, особливо з начальством. Не беріться за все відразу. Зосередьтеся на конкретних справах і тоді вони підуть із великим успіхом. Прекрасний період для творчих Тельців - до вас прийде натхнення. Також у вас буде вельми романтичний період в особистому житті.

БЛИЗНЮКИ

Для Близнюків цей тиждень буде прекрасним для постановки великих цілей і нових грандіозних планів. Постарайтеся використати молодик 20 лютого - пишіть плани і свої мрії. Вони обов'язково збудуться. Для вас можливе кар'єрне зростання, у роботі ви проявлятимете особливий креатив, а достаток ідей наштовхне вас на нові проєкти. Будьте обережні на дорогах. Цього тижня ваша дружба може перерости в кохання.

РАК

Раки, вам варто готуватися до цікавих зустрічей із людьми з далека, а також можливі закордонні поїздки. Так само, на тих Раків, хто працює в іноземних компаніях або живе за кордоном, чекає величезний успіх. Цього тижня можливе кар'єрне зростання і у начальства ви можете стати фаворитами. Будьте обережні з інвестиціями, не ризикуйте грошима.

ЛЕВ

Левам цього тижня потрібно ризикнути, тоді у вас у житті буде більше удачі. Можливі далекі поїздки, відпочинок за кордоном і отримання спадщини. Будьте обережні зі своїми партнерами по бізнесу. Особливо будьте уважні до юридичних питань. Також можуть виникнути проблеми в шлюбі. Вам варто приділити більше уваги своїм рідним і коханим.

ДІВА

Цього тижня багато чого залежатиме від ваших партнерів, як у бізнесі, так і в шлюбі. Вам варто мати з ними максимально гармонійні стосунки. Фінансово тиждень буде вельми вдалим. На роботі може бути багато нових можливостей. Велика активність може призвести до вигорання. На вихідних вам слід добре відпочити. В особистих стосунках може бути багато пристрасті. Ви будете оточені увагою з боку протилежної статі.

ТЕРЕЗИ

Прекрасний тиждень для ділової активності. Можливі хороші пропозиції щодо роботи, гарний період для початку нових проєктів. Так само у вас можуть бути далекі дороги, відрядження по роботі, подорож на відпочинок. Багато уваги вам доведеться приділити своїм дітям, вирішувати проблеми з домашніми. Зараз гарний час для зміцнення сімейних стосунків, а також для зміцнення сімейних стосунків. Протягом усього тижня вам може заважати тільки внутрішня скутість і власна підозрілість.

СКОРПІОН

Цього тижня у вас виникне велике бажання відпочивати, провести час із коханими. У працьовитих Скорпіонів буде чудовий результат у роботі, підтримка колективу. У бізнесі вам варто довіряти лише собі, інакше можуть бути проблеми з вашими партерами. На вихідних постарайтеся якісно відпочити та набратися сил.

СТРІЛЕЦЬ

Для Стрільців цього тижня на першому місці будуть домашні справи, зустрічі із родичами та вирішення побутових питань, оформлення документів на нерухомість, а також можна розпочинати ремонт. У коханні на вас чекає велика удача, ви можете зустріти своє кохання. Будьте обережні на дорогах, так само вам варто уникати конфліктних ситуацій.

КОЗЕРІГ

Вас на цьому тижні чекають на доленосні зустрічі, оформлення важливих паперів. Але справи просуватимуться повільно. Спирайтеся на людей старшого віку. З великим задоволенням ви займетеся питаннями сім'ї та власного будинку. Будьте обережні у питаннях фінансового плану. Вам варто бути економнішими.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня ви матимете велике бажання усамітнитися, а зайві контакти можуть вас сильно дратувати, що може призвести до конфліктів з вашим оточенням. Вам необхідно буде правильно організувати питання фінансів. Ви можете отримати добрий прибуток. Тиждень гарний для покупки автомобіля та подорожей.

РИБИ

Для вас буде дуже важливий молодик 20 лютого. Плануйте та загадуйте бажання цього дня і вони обов'язково збудуться. Тиждень буде особливо вдалим у фінансовому плані. Ви можете отримати чудовий прибуток, підвищення заробітної плати, сміливо інвестувати у нові проекти. Вихідні ви можете провести серед своїх родичів. Протягом усього тижня вам може заважати лише внутрішня стислість і власна підозрілість.