Астрологи і езотерики в один голос твердять, що кожен місяць року багатий не тільки сприятливими, але і дуже небезпечними датами. У березні таких днів буде всього чотири, і вам варто їх запам'ятати, щоб не накликати біду. 

Раніше УНІАН складав детальний місячний календар на березень 2023, а сьогодні розповість, коли настануть важкі місячні дні в першому місяці весни.

Сатанинські дні 2023 у березні - повний список

Магічний календар на майбутній місяць містить кілька небезпечних днів. У колі чаклунів і магів вони називають "дні Гекати 2023" - на честь давньогрецької богині, яка могла керувати місяцем. Відповідно, місяць як символ туману і мороку, впливає на свідомість людини, а ваше завдання в цей період - не дати себе в цей стан занурити.

15 місячна доба - з 6 по 7 березня 2023 року

Сатанинські дні в березні 2023 починаються з першої небезпечної дати - 6 березня. Символ дня - хитра Змія. У цю дату дуже легко піддатися спокусі, збитися з наміченого курсу і потрапити під вплив негативної енергії. Особливо важко доведеться людям, які не вміють контролювати свої емоції, а також схильні до азарту. 

Порада на день: намагайтеся мислити тверезо, не влаштовувати скандалів, не ображатися, не спілкуватися з тими, хто "тягне" з вас життєві сили. Ви повинні провести цю добу в усвідомленості і гармонії, тому займайтеся собою і своїм розвитком, не реагуйте на провокації.

23 місячна доба - з 15 по 16 березня 2023 року

Дні Гекати тривають в першому місяці весни, і наступним важким днем езотерики назвали період в середині місяця. Ця дата пройде під впливом Крокодила. Містичне значення даної тварини - підступна і непередбачувана істота, яка може проявити агресію і зруйнувати все навколо себе. Вам доведеться важко, адже буде здаватися, що всі навколо ніби зійшли з розуму. 

Порада на день: не проявляйте агресію, не сваріться, не провокуйте інших людей. У цю дату краще менше говорити і більше робити, особливо, в кар'єрі. Домашні справи відкладіть на потім - займіться допомогою оточуючим. Просіть вибачення, займайтеся волонтерством, навчайтеся новому. Так у вас вийде нейтралізувати негативне значення дня і зрозуміти, чим може допомогти Геката.

29 місячний день - 21 березня 2023 року

Третій сатанинський день вважається найважчим з усього циклу. Справа в тому, що цією датою управляє підступний Спрут. У міфології він здатний затуманити розум людини і повністю взяти його під свій контроль. Причому, енергія звіра настільки потужна, що чинити опір їй виходить не у всіх. Саме на 29 місячний день можливі такі сварки, що наслідки від них ви будете розсьорбувати кілька років.

Порада на день: краще 21 березня залишитися наодинці, ні з ким не спілкуватися, влаштувати розвантажувальний день. Проведіть цю дату в аналізі та підведіть підсумки місяця. Можна молитися, медитувати і практикувати усвідомленість. Бережіть свою енергію - навіть якщо вас будуть про щось просити - не погоджуйтеся.

9 місячний день - з 29 по 30 березня 2023 року

Останній, заключний день Гекати, який стане для вас справжнім випробуванням. Символ дня - Кажан. З 29 по 30 березня ви можете зустріти однакові цифри на годиннику, бачити дивні сни і взагалі помічати різні збіги. Цей день Гекати сповнений ілюзій і обману, ви будете схильні видавати бажане за дійсне, завищувати вимоги і очікування. Також є ризик, що вас зрадять або обдурять - не вірте людям на слово.