У турецькому готелі «Royal Seginus» відбулася масова бійка між російськими та українськими футболістами. Там мешкають гравці обох команд. Про це повідомляє Baza, передає УНН.

Повідомляється, що конфлікт почався між представниками закарпатського клубу «Минай» та ярославського «Шинника».

За версією російського інтернет-видання, за попередніми даними, все почалося ввечері 13 лютого. Нібито кілька представників українського клубу «Минай» підійшли до начальника ярославського «Шинника».

"Той запропонував українцям вийти на вулицю і «розібратися раз на раз», проте в конфлікт втрутилися співробітники готелю та його вдалося погасити", - йдеться у повідомленні та додається, що через деякий час кілька гравців українського клубу опинились у одному ліфті з футболістом «Шинника» і був черговий спалах. "Щоправда, коли ліфт приїхав на поверх, там стояла група ярославських футболістів, і між російськими та українськими гравцями спалахнула масова бійка", - стверджується у повідомленні.

До готелю довелося викликати співробітників поліції та швидку допомогу. У готелі тепер на постійній основі чергують двоє співробітників поліції та додаткові наряди охорони.

У самому готелі Baza підтвердили інформацію про бійку, але повідомили, що «зараз вже все спокійно».