Чемпіон за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі прокоментував зрив поєдинку з британським боксером.

Олександр Усик натякнув, що Тайсон Ф'юрі міг спеціально отримати травму під час тренування, через яку раніше довелось перенести бій за звання абсолютного чемпіона світу.

Володар титулів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, звинуватив британського боксера у легковажності під час підготовки до поєдинку, до якого лишалось два тижні.

"Я не можу судити людину. У нього є розсічення, це буває в тренувальному таборі. Мені здається, може, просто дехто зухвало ставиться до захисту. Я маю на увазі шоломи, рукавички, процедури, які ми робимо перед спарингами, - тобто накладення на брови або на обличчя вазеліну для того, щоб пом'якшити шкіру.

Є деякі речі, які роблять боксери перед кожним спарингом, щоб захистити своє обличчя. Ще раз повторюся: це захисні шоломи, це рукавички спаринг-партнерам. Вони трохи більші, ніж ті, в яких ми боксуємо. Ми боксуємо в 10-унцієвих рукавичках, а тренуємося я в 20-унцієвих. І спаринг-партнери також тренуються в таких самих рукавичках.

Мені здається, це моя думка, що хтось просто зухвало до цього ставиться. І це призводить до якихось невеликих проблем, ось і все", - заявив Усик під час стріму в інстаграмі.