Мегавечір боксу в Саудівській Аравії за участю топових суперважкоатлетів планують перенести.

Френк Уоррен, співпромоутер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, підтвердив, що його клієнт у 2023 році точно не зустрінеться у рингу з володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком.

За його словами, великий вечір боксу в Саудівській Аравії, в рамках якого британець та українець могли побитися, планують перенести з грудня на пізніші терміни.

"Я сподіваюся, що через тиждень або близько того ми зробимо анонс. Ми практично завершили те, що хочемо зробити. Але зараз ми не в тому становищі, щоб робити анонс. Ми погодили бій для Ф'юрі, він не може простоювати.

Тайсон не виступить на вечорі боксу від Skill Challenge у грудні, оскільки тепер вони говорять про перенесення свого шоу на січень. Глава їхнього боксерського підрозділу Амер Абдулла сказав, що вони, мабуть, перенесуть вечір боксу на перший квартал 2024 року. Це вирішувати їм.

 

Принц Халід - неймовірна людина, він мені дуже подобається. Але водночас нам треба рухатися далі, і ми дещо анонсуємо", - цитує Уоррена talkSPORT.