Джон Ф'юрі вважає, що Тайсон оточив себе неправильними і непрофесійними людьми, і може програти Усику.

Батько Тайсона Ф'юрі непокоїться, що його син може програти Олександру Усику у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу.

На його думку, володар титулу WBC у надважкому дивізіоні, оточив себе не тими людьми, і нині неправильно готується до важливого поєдинку у Саудівській Аравії.

"Я ніколи не говорив, що мій син у занепаді, тому що це не так. Це люди довкола нього, які не так багато досягають. Його підготовка занепадає, а його табір ще більше занепадає. Це не табір, це цирк. Я був шокований тим, що побачив. Я зрозумів, що він був неправий, коли побачив його, вийшовши з літака. Я його не бачив, я був у таборі з Томмі.

Я бачив його в залі в Саудівській Аравії, бачив, як він спарингував 3 або 4 раунди з парою хлопців – тоді я знав, що це буде важка ніч. Я подумав: Що ти робив? Я був стривожений і зараз. Якщо ти не повернеш очей тигра, не повернешся до старих звичок і не повернеш голод, піт, кров, лайно та сльози. Тому що Усик робить це – піт, кров, лайно та сльози. Навколо нього дисципліновані, професійні та чудові люди, а Тайсон цього, на мій погляд, не має. Абсолютно стурбований, що Тайсон може програти, якщо він не внесе жодних коригувань, це може статися", - сказав Ф'юрі-старший у коментарі у коментарі Seconds Out.