Колишній чемпіон світу поділився очікуваннями від поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу.

У Олександра Усика немає шансів у бою проти Тайсона Ф'юрі. так вважає колишній чемпіон світу Джонні Нельсон. На його думку британець більше вміє в рингу ніж українець. А на додачу до цього має значну перевагу у габаритах.

"Усик – дуже класний боєць, але, думаю, Ф’юрі вміє робити те саме, що й він, і навіть більше. Можливо, Олександр просто робить це більш витончено.

Але Тайсон може боксувати і в право-, і в лівосторонній стійці. І загалом він – більш варіативний боксер, що ми вже бачили в його боях.

Скільки разів ми бачили, щоб Усик перемагав когось, діючи як правша? Він – шульга і може змінювати стійку хіба що на 30 секунд за раунд.

Натомість ми мали змогу спостерігати, як Ф’юрі виграв бій у стійці шульги, бо він вміє це робити, у нього прекрасний боксерський IQ. Про Усика теж можна це сказати, і я його розумію, бо вийшов з зали, де багато таких Усиків.

Я дуже ціную навички Олександра, але вважаю, що у Тайсона є все, і навіть більше – зріст, розмах рук, швидкість. Тож враховуючи все сказане мною, думаю, що Ф’юрі виграє цей бій", – сказав Нельсон в інтерв'ю iFL TV.