Колишній чемпіон світу в надважкій вазі віддає перевагу українському боксеру у поєдинку в Саудівській Аравії.

Олександр Усик переможе Тайсона Ф'юрі і стане абсолютним чемпіоном світу. Так вважає колишній чемпіон світу в надважкій вазі американець Хасім Рахман.

На думку відомого у минулому боксера, британець вміє битися лиши з ледащими і повільними суперниками, а тому українець є для нього дуже не зручним.

"У цьому поєдинку я віддаю перевагу Усику. І справа не тільки в бою Ф'юрі проти Френсіса Нганну. Я завжди вважав, що Тайсон розкривається поруч із ледачими суперважковаговиками. Однак Усик – не ледачий суперважковаговик. Він може "переф'юрити" Тайсона Ф'юрі.

Чи згоден я з тим, що у Ф'юрі почався спад? Я б не казав "спад", тому що я думаю, що він просто не сприймав Нганну досить серйозно. Коли ти б'єшся, ти щоразу повинен показувати свій найкращий виступ. Якщо ти один раз його не покажеш, але потім круто виступиш у наступному поєдинку, то чи дійсно це спад?

Можливо, у нього був спад у тренувальному таборі. У такому разі в тебе, безумовно, буде спад у бою. Те, що ти робив під час підготовки, буде видно по ходу поєдинку", - сказав Рахман в інтерв'ю YouTube-каналу Pro Boxing Fans.