Колишній чемпіон Андрій Котельник відреагував на перенесення бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Володар поясу WBC Тайсон Ф’юрі міг симулювати і навмисно перенести свій бій проти Олександра Усика з 17 лютого. Так вважає колишній чемпіон світу Андрій Котельник.

За його словами британцю могли просто розмалювати невеличке розсічення брови до великого. У коментарі sport-express.ua, він також заявив, що для українського боксера така новина стала справжнім ударом.

"Стільки готувалися, що один, що другий. Усику точно це неприємно. Я знаю, як це – стільки часу готуватися і коли ще тиждень спарингів, а бій переноситься невідомо на який термін. Це дуже неприємно.

Для Олександра – це психологічний удар 100%. Тому, що він готувався, у форму входив, жив у таборі. Це тяжко пояснити, тільки співчувати. Але і Ф’юрі точно не виграв.

– Чи може бути, що Тайсон зрозумів, що не готовий на рівних конкурувати з Усиком, адже з Нганну він виглядав дуже непереконливо, і все це лише привід з його боку виграти для себе час?

– Можливий і такий варіант. Може бути, що був не у формі, і ті фото, що показали з його розсіченням… Ви ж розумієте, що там могло бути маленьке розсічення, а інше могли "розмалювати" та "домалювати". Має бути висновок від лікаря для організації, але думаю, що це не проблема. Такий варіант також може бути", – сказав Котельник.

Нагадаємо, поєдинок Усика з Ф'юрі, який мав відбутися 17 лютого, відкладено через розсічення, яке Тайсон отримав у спарингу з Агроном Смакічі. Тепер боксери мають зустрітися у середині травня.