Колишній суперник Усика провів поєдинок із сильним шведом.

В останньому поєдинку великого вечора боксу в саудівському Ер-Ріяді британець Ентоні Джошуа (26-3, 23 KO) зустрівся зі шведом Отто Валліном (26-1, 14 KO).

Фаворит поєдинку Ентоні Джошуа відразу почав активніше і вже в першому раунді кілька разів спробував завдати нищівного удару по супернику.

Валлін не був просто хлопчиком для побиття, а намагався відповідати, але в третьому раунді британець зміг непогано поцілити і шведа трохи повело рингом, хоча він моментально відновився і не дав Ентоні розвинути успіх.

Показовою була четверта трихвилинка, після її завершення вже не було сумнівів, що Джошуа вийде переможцем у цьому бою, якщо Валлін не знайде той самий "лакі-панч".

Вже в наступному раунді Джошуа "підірвав" трибуни, коли його міцний лівий бічний припав прямо в голову Отто, але довершити справу до кінця англієць все ж таки не зміг.

І все ж, у свій кут представник Швеції пішов уже з численними ранами на обличчі і було ухвалено рішення зупинити цю битву. Ентоні Джошуа у дуже потужному стилі здобув третю перемогу цього року!