Хорватський суперважковаговик Агрон Смакічі не вважає себе винним у тому, що сталося.

Тайсон Ф'юрі сам винний у тому, що зірвався бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Про це заявив хорватський суперважковаговик Агрон Смакічі, який розсік брову володарю пояса WBC.

За словами балканця, він справді наніс удар ліктем в око опоненту на спарингу, утім зробив це не навмисно, адже британець сам потягнув Смакічі на себе, через що і стався контакт.

"На жаль, це виглядає як погана новина, тому що я зірвав найбільший бій, але це не було спеціально. Так, я сказав, що не шкодую про це, тому що це був удар. Я викинув удар. Я відчув, що завдаю удару, але він потягнув вперед мою руку, і, можливо, я зачепив його ліктем. Я не робив це спеціально.

Я провів у таборі Ф'юрі два тижні. Ми провели 3 або 4 спаринги по 3-4 раунди. Він постійно змінював спаринг-партнерів. Я запитав у Шугар Хілла Стюарда, як мені спарингувати. Він відповів, щоб я боксував так, як вважаю за потрібне. Тому я намагався багато рухатися, як Усик, ухилятися від ударів, бити по корпусу. Я професійно займався боротьбою, тому я хороший у ній.

Усе було здорово. Ф'юрі був дуже підготовленим. Я не можу сказати, що він був не в формі, як пишуть деякі люди", - сказав Смакічі в інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV.