Українська армія нанесла шість ударів по районах зосередження особового складу противника, знищила пункт управління, та три склади з боєприпасами і паливом.

З початку поточної доби українські військові відбили понад 30 атак росіян у Донецькій області та знищили три склади ворога. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у понеділок, 1 травня.

Військові нагадали, що сьогодні росіяни завдали чергового масованого ракетного удару по цивільних об’єктах України. ППО збила 15 крилатих ракет типу Х-101 та Х-555. Також ворог завдав 13 авіаційних ударів та здійснив 13 обстрілів з РСЗО.

Противник продовжував зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом доби було відбито понад 30 атак. В епіцентрі бойових дій залишалися Бахмут та Мар’їнка.

Авіація Сил оборони за добу завдала чотири удари по районах зосередження особового складу противника. А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, два райони зосередження озброєння та військової техніки, два склади боєприпасів та один склад пально-мастильних матеріалів.