Серед вражених цілей дев’ять пунктів управління та 14 районів зосередження живої сили і військової техніки ворога.

С початку поточної доби українські війська відбили атаки російських загарбників на трьох напрямках і завдали по ворогам 47 ударів. Про це повідомив Генштаб у вечірньому зведенні у четвер, 6 червня.

Військові нагадали, що сьогодні вночі противник завдав 35 ракетних ударів, із застосуванням крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555. Усі ракети було знищені.

Також ворог завдав 30 авіаційних ударів та здійснив 43 обстріли з РСЗВ по позиціям наших військ та населеним пунктам. Є загиблі та поранені серед цивільного населення, пошкоджено житлові багатоквартирні і приватні будинки.

Крім того, цієї ночі росіяни підірвали внутрішні конструкції Каховської ГЕС з метою недопущення просування ЗСУ. Внаслідок цього теракту близько 80 населених пунктів знаходяться в зоні підтоплення.

Ситуація на фронті залишалася без особливих змін. Росіяни безуспішно атакували на Лиманському, Бахмутському і Мар’їнському напрямках. Загалом відбулось 28 бойових зіткнень.

Українська авіація завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу противника. А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили дев’ять пунктів управління, чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, три склади боєприпасів, зенітно-ракетний комплекс, 14 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях та 16 інших важливих цілей.