Окупанти протягом доби завдали одного ракетного та 27 авіаційних ударів по Україні. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише УНН.

"Російська федерація продовжує вести війну, повністю ігнорує Міжнародне гуманітарне право, продовжує застосовувати тактику терору, створює катастрофічні ситуації на території України.

Протягом доби противник завдав 1 ракетного та 27 авіаційних ударів, здійснив близько 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах", - йдеться в повідомленні.

У Генштабі додали, що авіація сил оборони за добу завдала 18 ударів по районах зосередження особового складу та 2 - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 5 пунктів управління, 6 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 зенітно-ракетних комплекси, 8 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях та ще 2 важливих об’єкти ворога.

Нагадаємо

Російські окупанти завдали удару по Черкаській області. Як повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець, є два прильоти по промисловому об'єкту та автомийці, вісім осіб поранено.