Українські військові завдила ударів по дев'яти районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян.

За минулу добу російські загарбники сконцентрували свої атаки на Донецькій області про це повідомив Генштаб ЗСУ у неділю, 10 березня.

Вказано, що на фронті відбулося 73 бойових зіткнення. Ворог завдав 5 ракетних та 95 авіаційних ударів, здійснив 136 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.

Під артилерійським вогнем були понад 110 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не вів. А на Лиманському напрямку ЗСУ відбили сім атак противника у районах населених пунктів Терни й Спірне Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші захисники відбили шість атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка та Андріївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку ЗСУ відбили 16 атак ворога поблизу населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське.

На Новопавлівському напрямку наші війська продовжували стримувати ворога у районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки Донецької області. Там росіяни за підтримки авіації понад 30 разів намагалися прорвати оборону.

На Оріхівському напрямку захисники відбили вісім атак противника в районах східніше Левадного, Роботиного та західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжували утримувати позиції.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по восьми районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу, станцію радіоелектронної боротьби та засіб ППО.