У ніч на 14 листопада російські окупанти атакували балістичною та крилатими протикорабельними ракетами. Застосували імовірно "Іскандер-М" по Чорнобаївській громаді. Також за добу атакували ракетами Х-35 Миколаївщину і Херсонщину, повідомляють Сили оборони півдня України, пише УНН.

"Вночі по відкритій території Чорнобаївської громади Херсонщини ворог застосував балістику, імовірно «Іскандер-М». Критичних руйнувань і постраждалих не зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Протягом доби в зоні відповідальності Сил оборони півдня було зафіксовано 4 ракетних удари. Вдень – на Миколаївщині, в Рибаківці пошкоджено біля десяти житлових будинків, а також господарські споруди та гаражі. Люди не постраждали.

Миколаївщину і Херсонщину ворог атакував турбореактивними дозвуковими крилатими протикорабельними ракетами Х-35». За даними Сил оборони півдня, обійшлось без руйнувань і постраждалих.

За минулу добу,як повідомляється, зафіксовано 5 авіаційних ударів із застосуванням 33 керованих авіабомб по населених пунктах Херсонщини, зокрема по Бериславу та Тягінці. Поранення отримав один цивільний, пошкоджено понад десяток будинків.

За повідомленням Повітряних Сил, з району Приморсько-Ахтарськ (Краснодарський край рф) вночі було зафіксовано пуски 9 ударних БпЛА «Shahed-136/131». Балістичну ракету «Іскандер-М» випущено з району Джанкой (Крим), керовану авіаційну Х-35 – з повітряного простору тимчасово окупованої Запорізької області.

Сили оборони знищили 7 ударних БпЛА Shahed-136/131.