Підрозділами ракетних військ завдано ураження по шести районах зосередження особового складу.

Ворог активізував атаки на Лиманському і Куп'янському напрямку і тисне на Сили оборони на Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Протягом доби відбулося 75 бойових зіткнень. Про це повідомляється в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ в Facebook.

На Куп’янському напрямку захисниками відбито одну атаку в районі населеного пункту Синьківка Харківської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.

На Лиманському напрямку захисники відбили 10 атак противника в районі населеного пункту Терни Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили шість атак у районах населених пунктів Спірне, Кліщіївка Донецької області, де ворог намагався покращити тактичне положення.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 14 атак біля населених пунктів Бердичі, Семенівка, Уманське, Первомайське та Невельське Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався вибити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Новопавлівському напрямку наші військові продовжують стримувати ворога у районах населених пунктів Новомихайлівка та Урожайне Донецької області, де ворог 24 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог здійснив чотири атаки на позиції наших захисників у районах Старомайорського Донецької області, Роботиного та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом минулої доби вісім разів атакував позиції наших військ.

Втрати ворога

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по одному зенітно-ракетному комплексу і 13 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по шести районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, восьми артилерійських системах, одному протитанковому засобу та одній реактивній системі залпового вогню.