Сили оборони України й далі системно вибивають ворога з позицій і просуваються вперед на Таврійському напрямку. Найбільше армія рф намагається атакувати на Мар’їнському напрямку, де за минулу добу було зафіксовано 17 невдалих штурмів. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень, передає УНН.

"Протягом доби ворог 25 разів атакував наші позиції. Найбільше, а саме 17 штурмів припадає на Мар’їнському напрямку. Сили оборони України й далі системно вибивають ворога з позицій, просуваються вперед. Динаміка не змінилася, і ми тиснемо в наступі, знищуємо особовий склад окупантів, їхню бронетехніку. Протягом минулої доби наші підрозділи ракетних військ і артилерії виконали понад 1550 вогневих завдань", - зауважив Валерій Шершень.

За його словами, Сили оборони на Таврійському напрямку за минулу добу ліквідували 248 окупантів.
А підрозділи радіоелектронної боротьби захопили два БПЛА «Орлан-10». Також було знищено 25 одиниць озброєння та військової техніки противника.

«Раніше росіяни практикували м’ясні штурми. Зараз, мабуть, особовий склад почав закінчуватися й вони іноді на штурм відправляють маленькі групи до 8–10 осіб. При цьому техніку також стараються берегти», - сказав Шершень