Вночі російські терористи атакували Одесу різними типами ракет та ударними дронами. Кількість постраждалих зросла з 5 до 8 людей. Про це в ефірі телемарафону повідомив заступник голови Одеської ОВА Олександр Харлов, передає УНН.

«Дуже складна ніч була. Ворог зробив дуже зухвалу, підступну та масовану ракетно-дронову атаку нашого міста. Завдячуючи силам ППО 15 шахедів було збито, але, на жаль, є факти влучання кількох ракет по цивільній інфраструктурі Одеси.Внаслідок вказаних жахливих подій 8 осіб тримали поранення. Всім надана повна меддопомога. Вони одужують, їх здоров’ю нічого не загрожує», - повідомив він.

Крім того, вибуховою хвилею пошкоджено кілька багатоповерхових житлових будинків та музей в історичній частині міста (зоні всесвітньої спадщини ЮНЕСКО), продовжив Харлов.

«Серед об’єктів критичної інфраструктури, на жаль, постраждав Одеський національний художній музей, якому сьогодні виповнилося 124 роки. Відсутні двері і вікна. Експерти працюють над встановленням і визначенням збитків. Музей був підготовлений до виставки сьогодні. На щастя, полотна пошкоджень не зазнали», - поінформував він.