У Курській області росіяни активно б'ють керованими авіаційними бомбами (КАБи) по своїх селах та містах.

На фронті протягом минулої доби відбулось 187 боїв. Про це 19 вересня повідомляє Генштаб Збройних сил України (ЗСУ).

Зазначається, що за минулу добу ракетні війська і артилерія Сил оборони уразили два пункти управління, три райони зосередження особового складу, озброєння і військової техніки загарбників та один інший важливий об’єкт.

За даними Генштабу, на Харківському напрямку росіяни двічі штурмували в районах населених пунктів Вовчанськ і Тихе.

На Куп'янському напрямку ворог 15 разів атакував. Відбито штурмові дії неподалік Синьківки, Кругляківки, Стельмахівки та Піщаного.

На Лиманському напрямку росіяни атакували 18 разів. Намагались вклинитися в оборону наших воїнів поблизу Дружелюбівки, Чернещини, Невського, Макіївки, Новосадового та Білогорівки.

На Сіверському напрямку відбито три штурмові дії поблизу Верхньокам’янського та Івано-Дар’ївки.

На Краматорському напрямку росіяни чотири рази атакували у районах Часового Яру, Ступочок та Білої Гори.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 12 атак неподалік Дачного, Неліпівки, Торецька та Щербинівки.

На Покровському напрямку зупинено 46 штурмових і наступальних дій агресора у бік населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Красний Яр й не тільки. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Новогродівки.

На Курахівському напрямку відбито 40 атак Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед в районах населених пунктів Костянтинівка та Георгіївка.

На Времівському напрямку росіяни сім разів атакували в районах Катеринівки, Богоявленки, Солодкого та Золотої Ниви. Ворог активно залучав для ударів на напрямку штурмову і бомбардувальну авіацію.

На Гуляйпільському напрямку російські загарбники безуспішно атакували в районі Гуляйполя.

На Оріхівському напрямку окупаційні війська п’ять разів штурмували позиції Сил оборони в районах Малої Токмачки та Новоданилівки.

На Придніпровському напрямку росіяни безуспішно атакували п'ять разів.

"Триває операція в Курській області. Авіація ворога продовжує рівняти з землею свої села та міста. За минулу добу російські літаки завдали дев’ятнадцять авіаударів тридцятьма дев’ятьма КАБми по власній території", - йдеться у повідомленні Генштабу.