Російські війська запустили майже десяток безпілотників у напрямку Києва під час двох повітряних тривог минулої ночі, але всі вони були знищені українськими силами протиповітряної оборони

Сили ППО знищили усі безпілотники, які війська РФ запустили у напрямку Києва під час двох повітряних тривог цієї ночі, повідомили в КМВА. Майже десяток дронів були уражені на підступах до столиці. За попередніми даними, в місті без жертв та руйнувань. Про це повідомили в КМВА, передає УНН.

Зазначається, що це друга атака ворожих безпілотників по Києву за цей місяць. Дрони противника (за попередніми даними - баражуючі боєприпаси типу "Shahed") були запущені з південного напрямку.

Щоб дістатися столиці, БпЛА окупантів подолали складний маршрут протяжністю ледь не 1000 км. На атаку Києва беспілотники заходили з північного напрямку.

Але складні маневри ворога не стали на заваді нашій протиповітряній обороні. Силами та засобами ППО усі повітряні цілі - майже десяток - були уражені на підступах до Києва. (остаточні підсумкові дані щодо типу та кількості оприлюднять Повітряні Сили)