Росіяни обстріляли Одесу в день визволення міста від німецько-фашистських загарбників. Під прицілом знову була енергетична інфраструктура.


Під час ранкової атаки РФ на Одеську область постраждав енергетичний об’єкт. Про це повідомив мер Одеси Геннадій Труханов у Telegram в середу, 10 квітня.

 

"Ворог увесь ранок "вітає" Одесу із Днем визволення (від німецько-фашистських загарбників - ред.). У місті росіяни поцілили по енергетичній інфраструктурі. Оцінюємо масштаби пошкоджень енергообʼєкта. Також постраждав приватний будинок та декілька автівок", - написав він.

Наразі відомо про одного постраждалого.

 

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер зазначив, що близько 5:30 російські війська атакували Одеську область ракетами, застосували й балістику.

 

За його словами, спочатку росіяни запустили ударні безпілотники, під прицілом знову була енергетична інфраструктура. Сили ППО знищили два дрони.

 

"В день звільнення Одеси від фашистських загарбників росіяни вдарили по об'єктах критичної і транспортно-логістичної інфраструктури. Наразі відомо про двох постраждалих працівників транспортного підприємства", - написав Кіпер.

 

Також пошкоджено енергетичний об'єкт, приватний будинок, кілька автомобілів.