Разом із командирами бригад та тактичних угруповань Сирський спланував подальші дії українських військ.


Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський в п'ятницю, 16 червня, відвідав позиції українських бійців на Бахмутському напрямку і з командирами бригад військові спланували подальші дії. Про це йдеться в дописі генерал-полковника у Telegram.


"Бахмутський напрямок. Сили оборони продовжують йти вперед та звільняти українську землю. Відвідав наших воїнів на передовій. З командирами бригад та тактичних угруповань визначили головні завдання та спланували подальші дії", - зазначив Сирський.


Він розповів, що росіяни продовжують перекидати свої військові частини під Бахмут, зосереджують великі сили на цьому напрямку. За словами генерал-полковника, найманці ПВК Вагнер вийшли з позицій, а ті російські війська, які зайняли ці позиції, слабші за бойовиків Євгена Пригожина.



"У нас є чітке завдання - деокупація наших територій. Наша перевага - у якості, точності та мотивації", - сказав командувач.

 

Сирський висловив подяку захисникам за якісну роботу та просування вперед. Зокрема відзначив підрозділи 3-ї ОШБр, 5-ї ОШБр, 54-ї ОМБр, 57-ї ОМПБр та 80-ї ОДШБр.