Окупанти закінчили «дострокове голосування» на тимчасово окупованих територіях. У Центрі Національного Спротиву опублікували цифри явки електорату, які намалювали окупанти. Вони відображені у відсотках, через те, що "владі" кількість жителів на ТОТ невідома, передає УНН.

В російському суспільстві «вибори» – це ритуал, який ні на що не впливає й виступає лише елементом пропаганди, адже не є інструментом зміни влади у країні тотальної диктатури. Головною метою «виборів» цього року стало продемонструвати лояльність населення ТОТ до окупантів, зазначають у Центрі.

Проте місцеве населення ігнорує «виборчий процес». Щоб приховати цей факт, окупанти вигадали «дострокове голосування» під час якого впродовж восьми днів працівники «виборчої комісії» обходили мешканців сіл під наглядом автоматників, а також організовували «виїзні дільниці».

З 8 по 10 вересня ворог проводить «вибори» вже на постійних дільницях й, аби завчасно пояснити їх порожність, намалював собі явку на достроковому голосуванні»:

  •  ТОТ Херсонщини (53%);
  •  ТОТ Запоріжжя (27%);
  •  ТОТ Луганщини (26%);
  •  ТОТ Донеччини (45%).

Тобто, ворог хоче переконати, що у важкодоступних районах, а саме цим кремль пояснює голосування за місцем проживання, живе половина виборців. Акцентуємо, що окупанти не знають скільки людей живе наразі на ТОТ й дають лише завчасно намальовані відсотки без кількості осіб.

Навіть на фото російських пропагандистів урни голосувань порожні, а черги відсутні. Хоча окупанти організувати роздачу продуктових наборів, обіцяли знижки у сферах послуг в обмін на голосування й т.д. Проте це не дало результатів й картинки ажіотажу на «виборах» немає.