Сили оборони проводять наступальні операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах. Стримують противника на Бахмутському напрямку, Авдіївському та Мар’їнському напрямку. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ, пише УНН.

На Бахмутському напрямку сили оборони стримують противника в районі північно-східніше Диліївки. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів, серед них Оріхово-Василівка, Маркове, Часів Яр, Предтечине, Біла Гора та Нью-Йорк Донецької області.

Як заявили в Генштабі, на Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі Авдіївки. Артилерійських обстрілів зазнали Авдіївка та Первомайське Донецької області.

Також Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Мар’їнському напрямку - в районах Мар’їнки та Красногорівки. Ворог завдав авіаційного удару в районі Красногорівки Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали Красногорівка, Гостре, Георгіївка, Мар’їнка та Новомихайлівка на Донеччині.

Водночас, як зазначили в Генштабі, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.