Загинула бездомна жінка, а також зросла кількість загиблих внаслідок обстрілів Херсонщини вчора, 16 листопада: у лікарні померли дві поранені жінки.

За минулу добу, 16 листопада, російські війська здійснили 58 обстрілів Херсонщини, випустивши 347 снарядів з мінометів, артилерії, Градів, танків, БПЛА та авіації. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

По місту Херсон ворог випустив 43 снаряди.

"Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; адмінбудівлі та магазин у Херсонському районі; медичну установу, магазин, заправні станції та автомийку у Херсоні. Через російську агресію 6 людей загинули, ще 10 - дістали поранення, з них - 1 дитина, - йдеться у повідомленні Прокудіна.

Пресслужба МВС опублікувала знімки ліквідації наслідків вечірнього обстрілу Херсона.

"Херсон. Учора ввечері місто здригалося від потужних вибухів. Окупанти випустили по Херсону 43 снаряди з різного виду зброї. Загорілось складське приміщення, два автомобілі та дві господарчі споруди. Вночі ворог влучив у житловий будинок. Всі пожежі ліквідували", - повідомили в МВС.

 

 

"Уночі окупанти влаштували вогневий терор на Херсонщині. Били по житлових кварталах. Наслідки нічних прильотів ще встановлюються. На жаль, маю трагічні новини. Травми, несумісні з життям, отримала невідома жінка - без встановленого місця проживання. Також дві жінки, які постраждали напередодні, померли в лікарні. Це жителька Білозерки, яка потрапила під вогонь вдень, і херсонка, яка постраждала надвечір у середмісті", - написав голова ОВА.