Росіяни намагаються провезти на бронетехніці свій десант у тил, не вступаючи у бій. Проте завдяки аеророзвідці ЗСУ знищують і техніку і піхоту.

Російські війська, у спробах знищити плацдарм ЗСУ  у районі села Кринки на Херсонщині застосовують нову тактику. Зокрема ворог намагається закинути десант у тил українських позицій. Про це у суботу, 9 грудня, повідомляють аналітики проєкту DeepState.

"На свіжих відео від групи аеророзвідки Птахи Мадяра є ряд уражень БМП у районі Кринків чи сусідніх сіл. Ці кадри пов'язані з новою тактикою росіян - закиданням піхоти в тил наших позицій", - йдеться у повідомленні.

За інформацією воїнів 35 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського, росіяни останні пару днів намагаються провезти на бронетехніці свій десант у тил, не вступаючи у бій.

"Спочатку йде масована артилерійська підготовка та авіаудари. Після висадки техніка закидає дими і тікає. Але завдяки крутій роботі аеророзвідки та нашої артилерії, втекти далеко їм не дають, роблячи роботу, яку піхота в умовах плацдарму не має змоги виконати", - розповіли військові, додавши, що десант вдається знищити в стрілецьких боях.