На Куп’янському напрямку ворог не полишає спроб знайти слабкі місця у нашій обороні. Про це в ефірі всеукраїнського телемарафону розповів начальник служби зав’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, передає кореспондент УНН.

«На даному напрямку ворог не полишає надій знайти слабкі місця в нашій обороні. Не припиняються атаки. За минулу добу відбулося 14 боєзіткнень. Це Синьківка, Іванівка, Новоєгорівка, Білогорівка (всі н.п. розташовані у Купянському районі Харківської області – ред.). Вся лінія фронту активна. Ворог завдав одного авіаудару, також застосував 11 дронів-камікадзе. Ворог намагається здійснити свій задум - його мета Куп’янськ», – зазначив Фітьо.

Фітьо також зауважив, що наполегливість ворога зрозуміла, адже Куп’янськ важливий логістичний центр, через який ворог зміг би постачати провіант та боєприпаси на окуповані території.

«Ворог не припиняє атак, долучає більше техніки», – додав речник. Він повідомив, що до штурмових атак піхоти додалась техніка і значно зросла кількість обстрілів позицій наших захисників. Але ЗСУ знищили 25 одиниць ворожої техніки, зокрема, танків та ББМ.

Нагадаємо

Росіяни вже не перший день намагаються здійснити прорив на Куп’янському напрямку – їх ціль повторно окупувати місто та використовувати його як логісти хаб. Однак, українські захисники успішно відбивають усі атаки ворога.