Російські окупанти минулої доби обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти Чугуївського та Куп’янського районів області Харківщини. З громад Куп’янського району з батьками евакуйовано 157 дітей. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

“Минулої доби під ворожими обстрілами перебували прифронтові та прикордонні населені пункти Чугуївського та Куп’янського районів області. Зокрема, російські окупанти з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали Вовчанськ та Бударки Чугуївського району, Куп’янськ, Дворічну, Синьківку, Петропавлівку та інші населені пункти Куп’янського району”, — написав Синєгубов.

Також очільник ОВА повідомив, що у селі Черкаські Тишки 51-річний цивільний чоловік на власному подвір’ї намагався розібрати вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху отримав поранення. Госпіталізований у вкрай важкому стані.

Окрім того, він зазначив, що триває евакуація сімей з дітьми з громад Куп’янського району, що перебувають під постійними обстрілами.

“Наразі з батьками евакуйовано 157 дітей. В населених пунктах, що перебувають під обстрілами, залишається 130 дітей”, — написав Синєгубов.

Внаслідок атаки російських окупантів на Харків ударними дронами типу Shahed постраждала будівля навчального закладу, також влучання зафіксовані у СТО та гуртожиток для переселенців.