На Авдіївському напрямку Сили оборони за добу відбили 5 атак окупантів в районах Новобахмутівки, Степового, Авдіївки і ще 12 атак - південніше Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області.

На Таврійському напрямку за попередню добу, 21 січня, ворог завдав 18 авіаційних ударів, провів 29 бойових зіткнень і здійснив 930 артобстрілів. Бійці ОСУВ Таврія знищили 399 ворожих бійців. Про це повідомив пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку.

Повідомляється, що в зоні відповідальності ОСУВ Таврія на Авдіївському напрямку Сили оборони протягом минулої доби відбили 5 атак окупантів в районах Новобахмутівки, Степового, Авдіївки і ще 12 атак - південніше Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області, де відбито 5 атак.

На Запорізькому напрямку відбито 7 атак ворога західніше Вербового та Роботиного Запорізької області.

Загальні втрати ворога у живій силі в зоні відповідальності ОСУВ Таврія становлять 399 осіб, в озброєнні й військовій техніці - 97 одиниць. Зокрема, 7 танків, 18 ББМ, 13 артсистем, 1 ПТРК, 1 СПГ (АГС), 37 БпЛА, 17 автомобілів та 3 одиниці спеціальної техніки. Сили оборони України знищили 1 склад боєприпасів противника та 1 інший важливий об’єкт ворога.