Пошкоджень зазнало місцеве депо, яке росіяни використовують для логістики озброєння та боєприпасів з тимчасово окупованого Криму.

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області вчора, 28 червня, лунали вибухи, епіцентром яких стало місцеве депо та одна з баз військ РФ. Про це заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

"Все розпочалось опівночі, коли більш ніж п'ять вибухів пролунало у тимчасово окупованому Мелітополі. Продовжилось це о 10 ранку і закінчився день для ворога також вибухами, які пролунали о 8 вечора", - зазначив мер.

За його словами, пошкоджень зазнало місцеве депо, яке росіяни використовують для логістики свого озброєння та боєприпасів з тимчасово окупованого Криму.

"І тепер трохи не буде застосовуватись в логістиці мелітопольське депо та той транспорт - тепловози, електровози, які знаходяться зараз там", - заявив Федоров.

Крім того, вибухи пролунали на території військової бази, яку РФ захопила в авіамістечку і поблизу селища Костянтинівка, де було скупчення ворожих військ.