Бригади з тилових областей допомагають будувати лінію оборони та військові інженерно-технічі споруди у прифронтових регіонах.

До будівництва захисних споруд у прифронтових та прикордонних регіонах залучені усі області України. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба у Facebook в понеділок, 19 лютого.

"Бригади з тилових областей допомагають будувати лінію оборони та військові інженерно-технічі споруди, облаштовувати системи загороджень тощо. Кіровоградщина та Закарпаття – допомагають у Запорізькій області. Тернопільщина та Львівщина – у Сумській. Бригади з Івано-Франківської, Полтавської, Черкаської, Хмельницької та Чернівецької областей – будують захист на Донеччині", – написав він.

Кулеба нагадав, що ворог щодня здійснює атаки за допомогою дронів, крилатих ракет та балістики. Щонайменше половину ворожих безпілотників збивають мобільні вогневі групи.

"Саме тому разом з обласними військовими адміністраціями продовжуємо роботу над збільшенням мережі таких груп та їх укомплектування для боротьби із "шахедами" по всій Україні. Будуємо та посилюємо захист країни постійно", – запевнив чиновник.