Внаслідок ракетного удару російських військ по Запоріжжю 10 серпня померла 66-річна жінка. Також через російські обстріли минулої доби є загиблий в Преображенці. Поранення отримала 21 людина. Про це повідомів у п’ятницю голова Запорізької ОВА Юрій Малашко, пише УНН.

«Атаки ворога забрали життя 66-річної жінки у Запоріжжі та 70-річної жінки у Преображенці, поранення отримали 21 людина віком від 18 до 85 років», - написав Малашков у Telegram.

Під час удару армії рф по обласному центрі поранення отримали 4 дитини - 3, 6, 10 та 14 років.

Крім того, травмовано 71-річний житель Преображенки та 85-річну жительку Малої Токмачки.

Загалом за минулу добу військові рф нанесли 92 удари по 23 населених пунктах Запорізької області.

79 артилерійських обстрілів прийшлося по території Гуляйполя, Новодарівки, Новоандріївки, Залізничного, Левадного Білогір'я, Малої Токмачки, Малинівки, Гуляйпільського, Червоного, Чарівного, Преображенки, Верхньої Терси, Малих Щербаків, Степногірська, Степового, П'ятихаток, Лобкового, Кам'янського, Плавнів. 5 авіаударів зазнав Оріхів та Мала Токмачка, 5 РСЗВ-обстрілів – Новодарівка, Ольгівське, Левадне, й Верхня Терса. Також ворог атакував БПЛА Ольгівське.

Внаслідок обстрілів надійшло 51 повідомлення про руйнування житлових будинків, господарчих будівель, а також об'єктів соціальної інфраструктури.