Херсонська область за минулу добу зазнала 74 удари російських військ, відомо про одну загиблу та вісьмох поранених людей, повідомив у середу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін. Як зазначив голова Херсонської МВА Роман Мрочко, Херсон вночі знову атакували, пише УНН.

"За минулу добу противник здійснив 74 обстріли, випустивши 441 снаряд з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 31 снаряд", - написав Прокудін у Telegram.

"Вночі було атаковано місто Херсон, дві людини зазнали поранень різної ступені важкості", - повідомив Мрочко у Telegram.

За даними голови ОВА, 1 серпня російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію та будівлю медичного закладу у Херсоні; освітній заклад у Бериславському районі. 

"Через російську агресію одна людина загинула, ще восьмеро дістали поранення", - зазначив голова ОВА.

Як повідомив голова МВА Мрочко, Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно 16 разів, ворог використав для цього 108 снарядів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому та Наддніпрянському.

Як вказав голова МВА, внаслідок ворожих обстрілів загинув лікар, медична сестра у важкому стані. Ще 4 людини зазнали поранень. Всім постраждалим надана медична допомога.