Найбільш напружена ситуація на Курахівському і Покровському напрямках. Там зараз тривають 16 боєзіткнень.

Від початку поточної доби на фронті вже відбулося 41 бойове зіткнення. Бої тривають на дев’яти напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ у п’ятницю, 14 червня.

Так, на Харківському напрямку зараз триває атака росіян в районі Вовчанська. Військові стверджують, що ситуація контрольована.

На Куп’янському напрямку ЗСУ відбивають дві атаки російських загарбників в районах Петропавлівки та Піщаного. Ситуація теж під контролем.

На Лиманському напрямку українські війська відбивали три спроби ворога покращити тактичне положення. Відбито один штурм неподалік Невського, два боєзіткнення, в районах Невського та Греківки, продовжуються.

На Сіверському напрямку успішно зупинено спробу загарбників просунутись уперед в районі Роздолівки.

"На Покровському напрямку українські захисники вживають заходів щодо недопущення просування російських військ в глибину української території. Ворог продовжує спроби прориву нашої оборони у районах  Новоолександрівки, Сокола, Новоселівки Першої і Новопокровського. На цей час триває сім бойових зіткнень, а п’ять атак вже відбито. Ситуація під контролем Сил оборони України", – йдеться у повідомленні.

На Курахівському напрямку ситуація напружена. Ворог 11 разів розпочинав штурмові дії. Поблизу Парасковіївки дві атаки успішно відбито. Дев’ять боєзіткнень тривають в районах Красногорівки та Парасковіївки.

На Времівському напрямку загарбники активізувалися у районі Урожайного – там триває бій. Окупанти отримують жорстку відсіч. Спроба ворога штурмувати наші позиції неподалік Водяного зазнала невдачі.

На Оріхівському напрямку агресори здійснили п’ять штурмів в районі Малої Токмачки. Наші воїни всі атаки відбили.

На Придніпровському напрямку, на лівобережжі Дніпра, ЗСУ жорстко зупинили один штурм окупантів.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.