ЗСУ завдали ударів по 12 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян.

За минулу добу на фронті відбулося 85 бойових зіткнень, більшість з них – на Авдіївському і Новопавлівському напрямках. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні в неділю, 31 березня.

Вказано, що вчора ворог завдав 17 ракетних та 83 авіаційних удари, здійснив 87 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Під артилерійським вогнем були понад 100 населених пунктів у дев’яти областях.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не вів.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили шість атак в районах населених пунктів Терни Донецької області та Білогорівка на Луганщині, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону ЗСУ.

На Бахмутському напрямку наші війська відбил сім атак в районах населених пунктів Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 24 атаки в районах населених пунктів Бердичі, Семенівка, Уманське, Первомайське, Невельське. Там ворог намагався вибити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжували стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Побєда, Новомихайлівка та східніше Водяного Донецької області. Там росіяни 36 разів намагався прорвати оборону ЗСУ.

На Оріхівському напрямку агресори здійснили п’ять атак на позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог два рази атакував позиції наших військ на лівобережжі Дніпра.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по чотирьом зенітно-ракетних комплексах та 11 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по чотирьом радіолокаційних станціях, одному пункту управління, одному району зосередження особового складу, чотирьом засобах протиповітряної оборони та одній артилерійській системі ворога.