Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в ефірі програми "На часі" розповів, що всі склади боєприпасів, які днями були знищені у Криму, пов'язані із залізничними шляхами. Водночас він зауважив, що важливішим  є підірвати Кримський міст, оскільки це головна військова комунікація, передає УНН. 

За словами Чубарова, знищені російські склади з боєприпасами на території тимчасово окупованого півострова пов'язані із залізничною дорогою, оскільки "як тільки починаються вибухи - припиняється рух". Водночас він висловив думку, що на сьогодні важливішим завданням є підірвати Кримський міст, адже, це "головна військова комунікація". 

"Треба до кінця підривати міст, бо це головна військова комунікація, що дозволяє російським окупантам закладати в Криму дуже потужні склади. Це своєрідні хаби, з яких вони далі постачають зброю чи боєприпаси на окуповані території Херсонської, Запорізької областей. Отже, міст, на мою думку, на сьогодні є найголовнішою ціллю для Збройних сил України, але хай це вирішують наші військові", - зазначив він.

Нагадаємо

У Криму у ніч на понеділок пролунали потужні вибухи. Повідомили про попадання в склад боєприпасів у Джанкойському районі.

Через вибухи у Джанкойському районі оголосили евакуацію в радіусі 5 кілометрів.

Представник пресслужби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, коментуючи вибухи у тимчасово окупованому Криму та у москві,  заявив, що надалі таких подій буде більше.